Bleščeča pravljica

23:00 Nina - GlowToGo.eu Blog 2


Tokratna objava bo bleščeča, saj ti v njej predstavljam izdelke dveh sijočih essence omejenih kolekcij. Te zanima kako so me navdušili sladkorčki iz kolekcij step into magic wonderland in made to sparkle? Nadeni si sončna očala in nadaljuj z branjem.

step into magic wonderland: paleta senčil 

Paleta devetih bolj in manj živahnih odtenkov z različnimi zaključki ti ponuja vse, kar potrebuješ za povsem preprosto, kot tudi nekoliko bolj izstopajoče naličene oči. Barvni odtenki se preko nežnih belih, srebrnih in roza tonov kombinirajo s temnejšimi in udarnejšimi modrimi in vijoličnimi barvami. Sama paleta je sicer v živo precej večja, kot sem to sklepala iz predstavitvene fotografij, njena embalaža pa je za essence precej klasična. Kompaktna plastika s potiskom, ki jo poživi igriva grafika. Kot smo že vajeni, je paleti priložen tudi aplikator, ki ga boš verjetno redko uporabila, a če paleto vzameš na pot, bo morda prišel prav.

Dovolj "tehničnih podatkov". Kako bi ocenila paleto? Ne morem trditi, da gre za najboljšo essence paleto, kar sem jih kdaj imela. Verjetno jo lahko uvrstim nekam v povprečje, saj pigmentacija ni ravno tako intenzivna, kot bi si želela. Kljub temu pa so, sploh temnejši odtenki, dokaj dobro pigmentirani in se precej lepo nanašajo. Če želiš nekoliko pripomoči k pigmentaciji, senčila nanašaj z vlažnim čopičem. Če boš uporabljala suh čopič, ga pred nanosom nekoliko otresi, da preprečiš, da bi se senčilo drobilo in znašlo pod tvojim očesom. Obstojnost je ob uporabi primerja precej dobra, temnejše barve bodo seveda na veki vidne precej dlje kot nežnejši odtenki. (Cena: 5,29€)

step into magic wonderland: top coat za obrvi in trepalnice

Zelo zanimiv izdelek mimo katerega v drogeriji enostavno nisem mogla. Roza top coat na obrvi sicer nebi nanašala, me je pa izredno zanimalo, kako se obnese na trepalnicah. Najprej naj ti povem, da se mu z razlogom reče top coat, saj se kot maskara ne obnese preveč dobro. Preko črne maskare izgleda precej lepše, saj lahko reguliraš njegovo intenzivnost in preprečiš, da bi od daleč izgledalo, kot da si si namesto obrvi populila vse trepalnice. Zelo zanimiva je tudi možnost, da si z divjo roza barvo poudariš le konice trepalnic. In končni rezultat? Zanimiv in všečen izdeleki, ki pa ga za vsakdanje ličenje gotovo ne bom uporabljala. (Cena: 2,59€)


step into magic wonderland: balzam, ki spremeni barvo

Balzam za ustnice je shranjen v kovinski embalaži, s katere ga na ustnice nanašaš s prstom. To sicer ni moj najljubši sistem nanosa balzama, saj ni ravno praktičen, niti pretirano higieničen. Kakorkoli, balzam ima nežen prijeten vonj, obarvan pa je rahlo roza. Pri essence sicer trdijo, da bi naj na ustnicah barvo spremenil v svetlo vijolično, a se na mojih ustnicah obarva v nekoliko intenzivnejšo roza barvo. Po nanosu imam na ustnicah občutek malenkostnega ščemenja, ki sicer hitro izgine. Ker se barva spreminja ob stiku s kožo, lahko med drgnjenjem ustnic balzam hitro "porineš" čez rob in ustvariš ne pretirano privlačen izgled prezeblih in pordelih ustnic. Če si pri tem pazljiva, se boš z balzamom verjetno precej dobro razumela, saj svojo nalogo opravlja korektno. Ustnice zaščiti ter jih naredi prijetno gladke, a ne lepljive. (Cena: 2,49€)

step into magic wonderland: šminke pure glitter

Šminka, ki jo enostavno moraš imeti. Zakaj? Ker se v njej skriva milijone bleščic in ker bi ti jo zavidal celo samorog! Sama po sebi je šminka sicer precej povprečna, obstojnost je srednja - če se bodo tvoje ustnice držal bolj zase in se ne bodo pretirano družile s kakršno koli drugi površino, bo na njih brez večjih težav preživela kakšni dve uri, morda še malo več. Pigmentacija je pri roza in vijoličnem odtenku precej dobra, sicer je barva nekoliko prosojna in bo za intenzivnost potreben več kot le en nanos. Toda v tem primeru me to ne moti, saj s tem ličenje prilagajaš različnim priložnostim. Nekoliko slabše pa je pigmentiran srebrn odtenek, ki na ustnicah pusti predvsem sijaj in seveda kup srebrnih bleščic, česar sama nebi štela kot slabo.

Povprečnost pa se tukaj konča, saj so šminke že na prvi pogled nekaj posebnega. Stavim, da je v tvoji zbirki tako zajetna zbirka bleščic v enem izdelku redkost in prav zato, jo nujno potrebuješ. Edina stvar na katero te moram še opozoriti je, da šminko uporabi šele, ko boš prepričana, da je to tisto, kar boš nosila ta dan! Če se boš pri popolno naličenem obrazu namreč premislila, šminko želela izbrisati iz ustnic in zamenjati z drugo, boš verjetno izgledala, kot da bi ti na glavo zgrmela škatla polna novoletnih okraskov. Bleščice je težko spraviti iz ustnic, če pa ti to že uspe, se bodo verjetno oprijele tvojega obraza na drugih mestih, kjer jih ne želiš. Ko se ti mudi in si se že lepo napudrala in urejedila, verjemi, da boj z bleščicami ni prijeten(Cena: 2,59€)

step into magic wonderland: osvetljevalec

Srebrni osvetljevalec je pakiran v klasični essence plastični embalaži, navdušuje pa predvsem vzorec, v obliki katerega je razporejen po njej. Izdelek je v srebrnem odtenku in na koži pusti lep, nežen sijaj in kup drobcenih srebrnih bleščic. Barva deluje precej hladna, paziti pa moraš, da z njim ne pretiravaš, saj bo verjetno, če ga ne boš dobro zabrisala, precej odstopal od barve tvoje kože. Predlagam ti, da ga nanašaš s temu namenjenim čopičem, nikakor pa ti ne svetujem, da to počni s prsti. Za sijaj, ki ga ustvarja, ne boš potrebovala sončnih očal, kljub temu pa mislim, da ti bo zadostoval za dnevno ličenje. Čudovit bo sploh za zimski čas. (Cena: 2,79€) 
made to sparkle: tekoči osvetljevalec za sijaj
Ostajamo pri osvetljevalcih, a se selimo k trend kolekciji made to sparkle. Tekoči osvetljevalci postajajo vedno večji trend in tega dobiš v prikupni steklenički, doziraš pa ga s kapalko. Kako se ga uporablja? Če želiš več sijaja, ga na izbrane predele naneseš z gobico, čopičem ali prsti in pri tem paziš, da pretirano ne zaide iz zanj določenih mest, saj se bo sicer tvoj obraz hitro spremenil v egipčansko masko. Seveda moraš paziti, da je nanos tanek ter da rob lepo zabrišeš, kar je včasih lahko že prava umetnost. Druga možnost pa je, da ga malenkost vmešaš v tekočo podlago in tako ustvariš zdrav sijaj kože. To nalogo tekoči osvetljevalec opravi zelo dobro in čeprav vem, da je izredno mamljivo, pri mešanju nikar ne pretiravaj. (Cena: 4,39€)

made to sparkle: osvetljevalec v svinčniku

Še en v vrsti osvetljevalcev v tej objavi. Zlato roza osvetljevalec v svinčniku, je zelo pigmentiran, sama pa ga z veseljem uporabljam tudi zato, ker je izredno obstojen. Lepo se oprime kože in se obdrži preko celega dne. Zaradi odtenka in strukture "barvice", ga ne uporabljam na celotnem obrazu, temveč je moj najljubši izdelek za poudarjanje kotičkov oči in predela pod lokom obrvi. V kotičke oči ga je zaradi njegove oblike povsem enostavno nanesti, pod lokom obrvi, pa ga le malenkost zabrišem s prstom in to je to! Super izdelek, ki ti ga priporočam. (Cena: 2,79€)

Naj omenim še, da sta žametno kovinski tekoči šminki iz kolekcije made to sparkle izredno lepo pigmentirani, na koži se posušita in prepričana sem, da je njuna obstojnost dobra. Sama sem ju le poswatchala, kupila pa ju nisem, ker mi svetlejši odtenek ni odgovarjal, temnejši pa je sicer čudovit, ampak sem pred kratkim začela uporabljati tekočo šminko v zelo podobnem odtenku, zato sem se mu s težkim srcem odpovedala.

Tako, to so izdelki omejenih kolekcij step into magic wonderland in made to sparkle, ki sem jih preizkusila. Si se že srečala s katerim? Si spoznala katerega drugega iz omenjenih kolekcij? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

2 komentarja:

  1. Super objava! Js mam tudi še Step into magic wonderland za preizkusit, komaj čakam! ☺️❤️✨

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. So kr luštne zadeve! ❤️ Sicer ene bolj uporabne, druge malo manj, ampak zanimive so pa vse po vrsti. :)

      Izbriši