L'Occitane tudi v Kranju!

01:37 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Pa smo ga dočakale tudi Kranjčanke! Čeprav tu živim komaj dobro leto, lahko naštejem kar nekaj trgovin, ki jih v mojem novem mestu pogrešam. Pred kratkim sem iz seznama lahko prečrtala L'Occitane, saj se je trgovina odprla v prenovljeni in občutno povečani Qlandii. Te zanima, kako izgleda ena najlepših in najbolj dišečih trgovin tega nakupovalnega centra? Beri naprej.

Trgovinica v provansalskem slogu pritegne že med sprehodom po pustem hodniku nakupovalnega centra. Lično zložene police, kombinacija kamna in lesa ter čudovite dekoracije so tisto, kar poleg omamnih vonjav, začutiš že ko se ji približaš. Všeč mi je sistem, po katerem so urejeni izdelki, saj na enem mestu najdeš najbolj priljubljene kremice za roke, dišave za dom, darilne pakete, izdelke za na pot ali kozmetiko za moške. Vse se barvno ujema, med stekleničkami, škatlicami in drugimi embalažami pa je ravno prav dekorativnih izdelkov, da ustvarijo estetski izgled.

Med sprehodom po trgovinici, ki mimogrede sploh ni tako majhna, da bi pomanjševalnico uporabila zaradi tega, ampak tako zelo simpatična, so me najbolj navdušili "testerji" izdelkov. Resnično sem bila navdušena, da lahko preizkusiš skoraj vsak produkt, ki ga ponujajo. To sicer občutno podaljša tvoj obisk trgovine, saj obisk postane pravo razvajanje za tvojo kožo in nosnice. Glede na to, da smo na gorenjskem, bo sprehajanje med policami morda postala alternativa obiska lepotnih salonov. Kljub vsemu pa močno dvomim, da se bo katera, še tako "zagrizena Gorenjka" uspela upreti dišeči skušnjavi in trgovino zapustila praznih rok.

Blogerke smo trgovino konkretno napolnile prejšnji teden, na dan uradne otvoritve in se med prijetnim klepetom, preizkušanjem in občudovanjem izdelkov, sladkale s čokolado in penino. Zlati pralini, ki so nastali po navdihu dišave Terre de Lumière so bili odlični. Čudovit pa je tudi vonj dišave, saj resnično pričara "zlato uro" s soncem obsijane Provanse. Božiček, če to bereš, naj še enkrat ponovim, da je resnično  Č U D O V I T ! 

Da dišave ne bomo kar tako pozabile, so pri L'Occitanu poskrbeli s čudovitimi darilnimi vrečkami, v katerih smo domov odnesle ličen paketek z lepotilnim mlekom za telo in gelom za tuširanje. Arome, ki se prepletajo v obeh izdelkih so enake tistim, ki se skrivajo v dišavi. Vonj bergamotke, sivkinega medu, čebeljega voska ter osnova iz belih cvetlic in belega maska je kombinacija, ob kateri si z lahkoto predstavljaš sprehod po s soncem obsijanih poljih Provanse. Božansko!

Da ne bom dolgovezila, ti priporočam, da v trgovino zaviješ tudi sama in se prepričaš o mojih besedah. Če ne živiš blizu Kranja, L'Occitanove trgovine najdeš še v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu, Kopru, Portorožu in na Bledu.

Je L'Occitane znamka, ki navdušuje tudi tebe? Kakšna se ti zdi nova kranjska trgovinica? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: