Li Quandisa - boginja lepote in poželenja

02:08 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Si že slišala za intimno olje? Če nisi, si lahko predstavljaš, kako čudno sem sama pogledala, ko so mi na sejmu kozmetike in lepote Love Beauty prijazno predstavili olje Li Quandisa. Trdijo da, gre za prvo naravno intimno olje na svetu, ki je primerno za vse ženske, v vseh življenjskih obdobjih. Svoje ime je dobilo po boginji lepote in poželenja in točno tako želijo, da se počutijo uporabnice.

Objavo sem pisala precej časa in razlog se skriva predvsem v tem, da nisem želela, da se bere kot opis izdelka, povzet po vsebini spletne strani. Vem, da ti moram najprej razložiti, da je intimno olje mešanica izbranih olj z izvlečkom breskovih pešk (kar deluje negovalno), cvetov rakitovca, olja pešk grenivk, klinčkov ter čajevca (kar deluje antiseptično). Za piko na i je olju dodan cimet, za katerega so nekoč verjeli, da deluje kot afrodiziak. Nežna mešanica naravnih sestavin nevtralizira neprijetne vonjave, preprečuje srbečico in neprijetne izcedke, deluje proti suhosti sluznice, uravnava njeno floro ter izboljšuje mišični tonus in pripomore k manj bolečim spolnim odnosom. Pomemben podatek je tudi, da je primeren tako za deklice, mlade in zrele ženske, kot tudi nosečnice, nič pa ne bo narobe niti, če zaide v moške roke.

A bolj kot to, se mi zdi pomembna zgodba in filozofija podjetja Luxury Intimate, ki so mi jo sejmu podali z iskrico v očeh. Stres, hiter tempo življenja in situacije, s katerimi se bolj ali manj uspešno spopadamo skozi življenje, se odražajo na spremembah v našem telesu. Nožnica je ena najobčutljivejših predelov ženskega telesa, ki stres, nezdrav način življenja in spreminjanje telesa zelo hitro izrazi z najrazličnejšimi spremembami in težavami, za katere navadno ne iščemo vzroka. Tako kot nam je v navadi umivanje rok, zob ali las, tako bi morali nego intimnih predelov posvojiti kot samoumevno. Vendar pa je v tem primeru zmotno mišljenje, da je za intimne predelo primerno agresivno milo, saj to lahko naredi več škode kot koristi.

Olje so razvili z namenom, da bi na naraven način ohranjali zdravje telesa, hkrati pa vsaj nekaj dni na mesec posvetili tudi razvajanju najobčutljivejšega ženskega predela. Občutek po nanosu olja je čudovit - nekaj posebnega, česar se niti slučajno ne da primerjati z uporabo lubrikanta ali podobnih umetnih packarij. Kljub temu, da deluje kot nežen, naraven afrodizijak, je najpomembnejša zaščita in ravnovesje, ki ga daje nožnici. Po nanosu se zelo hitro vpije v sluznico in pušča prijeten občutek ugodja in čistosti.

Uporabo olja priporočajo vsaj enkrat mesečno, sedem zaporednih dni, če si želiš po njen poseči večkrat, pa ni nobene omejitve. Sicer je izdelek naravne in organske pridelave ter veganskega in rastlinskega izvora. Ne vsebuje nobenih parfumov in parabenov, konzervansov, kemičnih dodatkov ali hormonov, izdelan pa je v Sloveniji.

Več o olju izveš na tej povezavi.

Se ti izdelek zdi zanimiv? Si ga že kdaj preizkusila? Kakšne so tvoje izkušnje? Vesela bom tvojega komentarja.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: