Spoznajte kozmetiko Paese

01:11 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Kozmetika Paese je pritegnila mojo pozornost že na sejmu kozmetike Love Beauty, ki sem ga obiskala v aprilu (več tukaj). Gre za poljsko, izredno pigmentirano, v večji meri dekorativno kozmetiko, ki ponuja vrsto inovativnih produktov. Prav zato sem se odločila, da jo še malenkost bolje spoznam na predstavitvi, ki so jo pripravili ob prihodu na slovensko tržišče.

Paese v italijanščini pomeni ozemlje, saj si znamka želi ustvariti "lepotno ozemlje" za vse ženske, ne glede na odtenek in tip kože. Kozmetika velik poudarek daje izbiri sestavin, saj je večina njihovih produktov dopolnjenih z vitaminskimi kompleksi, olji, voski, minerali in naravnimi UV filtri. Izdelke razvijajo v lastnih laboratorijih, 90% vseh produktov pa izdelajo na Poljskem in jih ne testirajo na živalih. Trenutno je znamka prisotna že v več kot 30 državah na svetu.

Čudovito kolekcijo so ustvarili v sodelovanju s poljsko blogerko Macademian Girl, nam pa so predstavili njihovo redno linijo izdelkov. Izdelke smo spoznali preko treh makeup lookov, ki jih je na odru ustvarila poljska makeup artistka Marlena Puzio, medtem ko je njeno delo komentirala in razlagala Anna Szymanska.

Prvi izgled je bil klasičen dnevni, ki ga je Marlena nato nadgradila v nežen večeren makeup. Drugi izgled je bil bolj glamurozen, primeren za posebne priložnosti, tretji pa malo bolj izstopajoč, umetniški, primeren za slikanja ali modne revije. V več kot dveh urah ličenja smo se naučili številnih trikov, v pogovoru z dekleti in testiranju produktov pa ugotovili, da gre resnično za zelo kakovostno in obstojno kozmetiko.

Sama sem se izredno navdušila nad njihovim Serumom drop & fix, ki ga lahko dodamo kateremu koli produktu, da mu podaljšamo obstojnost in ga naredimo vodoodpornega. Kozmetika je ustvarjena za kombiniranje produktov med seboj, zato se izredno obnese mešanje tekoče podlage z njihovimi olji (v primeru, da imamo suho kožo) ali hialuronsko kislino in serumi (če je naša koža mastna). Za prekrivanje por so ustvarili HD powder, ki kože ne izsušuje, njihove mat šminke pa so - kljub temu da se ne posušijo ter s tem ustnic ne izsušijo, izredno obstojne.

Paese ponuja še maskaro z dodanimi olji, ki krepi trepalnice, izredno pigmentirana senčila za veke, ki se čudovito zabrisujejo, pigmente v čudovitih kovinskih odtenkih in svinčnik za oči s priloženo gobico, s katero ga zabrišemo in ustvarimo "smokey" efekt.

Vse fotografije je posnela Mila Mogildan.
Si se že srečala s kozmetiko Paese? Kateri so tvoji najljubši produkti? Vesela bom tvoje izkušnje.



Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: