Brunch z Phytom in Zoyo

21:47 Nina - GlowToGo.eu Blog 0


Pred nekaj dnevi nas je podjetje Bomerx povabilo na brunch, kjer so nam predstavili pomladne novosti znamke Phyto in Zoya. Blogerke smo se zbrale v prikupni kavarni Sputnik in prisluhnile predstavitvi izdelkov za zaščito las pred soncem in novega Zoyinega "Color Lock" sistema lakiranja nohtov. Kakšni so novi izdelki in s kakšno hrano so nas crkljali, preveri v nadaljevanju.

Phyto

Izdelki Phyto Plage segajo v leto 1974, ko je podjetje razvilo "L'originale" - prvo olje za lase, ki jih ščiti pred sončnimi žarki. Od takrat Phyto izdelki za lase vsako poletje presenetijo z novo podobo, a ohranjajo svoje korenine.

Obraz znamke Phyto Plage je Brigitte Bardot.
Spoznale smo prenovljeno zaščitno "L'originale" olje za lase, ki ščiti lase pred sončnimi žarki, morsko vodo in klorom, jim s pomočjo ricinusovega olja podari sijaj ter mehkobo, za katero skrbijo izvlečki ognjiča, vrbe in rožmarina. Namenjen je suhim in poškodovanim lasem, ki jih zaščiti, nahrani ter jim da sijaj. Zaščitna meglica za lase je namenjena tako normalnim kot suhim lasem. Za enako zaščito in učinek na lase kot ga ima olje, tu skrbijo izvleček ognjiča, sončničnih semen in sladkega mandlja, ki dajejo sijaj, volumen in mehkobo ter beli lotos, ki skrbi za vlaženje. Olje lase nežno odišavi s sadim vonjem, med tem ko ima meglica vonj jasmina in mošusa.

Prav tako se v liniji nahajajo še vlažilni šampon, obnovitvena maska in obnovitveni sprej, ki vsebujejo izvleček ognjiča in skrbijo za lase po izpostavljenosti soncu, kloru in morski vodi. Šampon iz las odstrani ostanke soli, peska in klora, maska pa jim povrne izgubljeno vlago in jih nahrani.

Zoya

Poleg šestih čudovitih pomladnih odtenkov Zoyinih lakov za nohte, so nam predstavile tudi novi Color Lock System, ki zagotavlja 7 do 10 dnevno obstojnost manikire. Z odstranjevalcem laka za nohte v prvem koraku odstranimo sledi prejšnjega laka za nohte ter nohte očistimo in pripravimo na lakiranje. Hkrati jih navlaži, nahrani in okrepi. Drugi korak je lahko brezbarvni podlak, ki s proteinsko formulo krepi in ščiti nohte pred cepljenjem in lomljenjem ter ustvari močno vez med nohtno ploščo in lakom, kar podaljša njegovo obstojnost, ali pa mlečni podlak, ki s svojo teksturo zgladi in izravna razbrazdano nohtno ploščo ter ustvari enako vez z nohtno ploščo kot brezbarvna različica.

Po nanosu podlaka sledi izbran barvni lak. Na voljo je več kot 200 barvnih odtenkov Zoya lakov za nohte, najbolj pa bomo v trendu, če izberemo katerega od šestih novih pomladnih odtenkov. Laki za nohte niso testirani na živalih ter so primerni za vegane in nosečnice, prav tako ne vsebujejo formaldehida, toulena in DBPja. Sledi četrti korak manikire - Armor brezbarvni nadlak, ki s svojo formulo ohranja bleščeč sijaj laka, podaljša njegovo obstojnost, preprečuje krušenje laka in nudi UV zaščito. Zadnji korak so Hurry Up kapljice za hitro sušenje, ki omogočajo, da se vse plasti manikire posušijo v petih minutah, hkrati pa negujejo obnohtno kožico in preprečujejo nastanek zračnih mehurčkov.

Proces tovrstnega lakiranja je res traja nekoliko dlje, a če nam da obljubljene rezultate, se splača potruditi. Ker so nam paketek Color Lock System podarili, v kratkem preizkusim vseh pet korakov in vam javim rezultate.

Med šestimi novimi odtenki sem izbrala sivkin odtenek Abby. 
Da se vam še malo pocedijo sline, pa poglejte še s kakšnimi dobrotami so nas razvajali.

Kateri je tvoj najljubši Phyto izdelek in kateri tvoj najljubši Zoyin odtenek? Vesela bom tvojega komentarja.




Še več zanimivih vsebin

0 komentarji: